Ga verder naar de inhoud

Voor de administratieve zetel in Vilvoorde zoekt Incovo een ADMINISTRATIEF BEDIENDE - HULPBOEKHOUDER (deeltijds) die onder de verantwoordelijkheid van de coördinator financiën taken in de boekhouding op zich neemt. Bekijk de vacature.

Wil je een bezoek aan het RECYCLAGEPARK brengen? Daarvoor moet je nog steeds online reserveren op alle dagen behalve op woensdag.

Algemene vergadering juni 2021

Incovo - 01 June 2021

Op vrijdag 11 juni om 18u start de volgende algemene vergadering van Incovo. Door de Corona-maatregelen gaat die online door.


Nieuws van Interza en Incovo

Anda loser

Wees Mayo-Nice voor het milieu

Interza en Incovo - 09 June 2021

Wees Mayo-Nice voor het milieu en recycleer je koelkast. Breng defecte elektrische of elektronische apparaten naar je recyclagepark.

Reglement

VACATURE ADMINISTRATIEF BEDIENDE - HULPBOEKHOUDER (deeltijds)

Interza en Incovo - 02 June 2021

Wij zijn voor de administratieve zetel van Incovo in Vilvoorde op zoek naar een deeltijds administratief bediende - hulpboekhouder die onder de verantwoordelijkheid van de coördinator financiën taken binnen de boekhouding op zich neemt. Indiensttreding is voorzien vanaf 1 september 2021.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.