Ga verder naar de inhoud

Voor de administratieve zetel in Vilvoorde zoekt Incovo een ADMINISTRATIEF BEDIENDE - HULPBOEKHOUDER (deeltijds) die onder de verantwoordelijkheid van de coördinator financiën taken in de boekhouding op zich neemt. Bekijk de vacature.

Wil je een bezoek aan het RECYCLAGEPARK brengen? Daarvoor moet je nog steeds online reserveren op alle dagen behalve op woensdag.

Nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes over aanpassingen in de dienstverlening, een speciale actie, een herinnering...

Anda loser

Wees Mayo-Nice voor het milieu

Interza en Incovo - 09 June 2021

Wees Mayo-Nice voor het milieu en recycleer je koelkast. Breng defecte elektrische of elektronische apparaten naar je recyclagepark.

Reglement

VACATURE ADMINISTRATIEF BEDIENDE - HULPBOEKHOUDER (deeltijds)

Interza en Incovo - 02 June 2021

Wij zijn voor de administratieve zetel van Incovo in Vilvoorde op zoek naar een deeltijds administratief bediende - hulpboekhouder die onder de verantwoordelijkheid van de coördinator financiën taken binnen de boekhouding op zich neemt. Indiensttreding is voorzien vanaf 1 september 2021.

Algemene vergadering juni 2021

Incovo - 01 June 2021

Heb jij interesse om die mee te volgen? Geef dan een seintje via info@incovo.be

VACATURE Jobstudent monitoring straatvuilnisbakken

Interza en Incovo - 31 May 2021

Om een correct vuilnisbakkenbeleid te voeren, is het heel belangrijk om te weten welke vuilnisbakken te weinig, ‘gemiddeld’ of net heel veel gebruikt worden, waar het meeste huisvuil wordt gesluikstort,... Daarom organiseren Incovo en Interza elk jaar een monitoring van de straatvuilnisbakken, en dat in de gemeentes Kraainem, Machelen, Zemst, Meise, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wezembeek-Oppem en Zaventem.

Voor de monitoring van 2021 zijn wij nog op zoek naar 2 jobstudenten, die zich kunnen vrijmaken tussen 16 augustus en 12 september 2021.

Wij zoeken collega's: een administratief coördinator en een medewerker klanten & communicatie

Interza - 21 April 2021

Samen met alle inwoners werkt Interza als geëngageerde organisatie aan een mooiere en duurzame woonomgeving. “Samen voor minder afval, wij helpen u” is daarom onze baseline.

Voor de administratieve zetel in Zaventem zoeken wij

1 Administratief coördinator
1 Medewerker klanten & communicatie


Zakken april 2021

De nieuwe restafvalzakken in vraag en antwoord

Interza en Incovo - 02 April 2021

Sinds 1 april zijn onze nieuwe restafvalzakken te koop in de winkel. Wat moet je allemaal weten over deze zakken?

Kalender NL

Deel 2 kalender

Interza - 08 March 2021

Hou je brievenbus extra goed in de gaten de komende twee weken want de post brengt je nieuwe afvalkalender. In de kalender staat essentiële informatie over de nieuwe openingsuren op de recyclageparken en de nieuwe sorteerregels die gelden vanaf 1 april. Woon je in Zaventem? Check dan zeker of je de juiste kant van de kalender bekijkt: de stratenlijst zit in het midden.

Zak NL achtergrond ster

Deel 2 van de afvalkalender komt eraan!

Incovo - 08 March 2021

Hou je brievenbus extra goed in de gaten volgende week want de post brengt je nieuwe afvalkalender. In de kalender staat essentiële informatie over de nieuwe sorteerregels die gelden vanaf 1 april.

20200427 Helmut

Afvalintercommunale Interza zoekt hoofd-mechanieker

Interza - 02 March 2021

Intercommunale Interza is verantwoordelijk voor de ophaling van het afval in de gemeenten Zaventem, Steenokkerzeel, Kampenhout, Wezembeek-Oppem en Kraainem. Dagelijks gaan er twintig vrachtwagens en bestelwagens de baan op.
Via de samenwerking met Incovo bedraagt het totale wagenpark rond de 50 voertuigen. Voor de werkplaats waarin alle voertuigen worden onderhouden, zoekt Interza een verantwoordelijke hoofdmechanieker.

20210211 zakasbakje close up peuken pocket

Propere rokers

Interza en Incovo - 17 February 2021

Wist je dat Interza en Incovo via handelaars en winkels zakasbakjes verkopen? Voor amper 2,5 euro ben je de trotse bezitter van zo’n superhandig asbakje. En ook de handelaar verdient er iets aan!

Kunstwerken van winnaars prijken op de ophaalwagens

Incovo - 02 February 2021

Sinds begin dit jaar rijden een aantal gepimpte ophaalwagens door de straten van de Incovogemeentes. Ze zijn bestickerd met kunstwerken van inwoners of jongeren die school lopen in één van de vijf gemeentes waarvoor Incovo werkt. Alle kunstwerken gaan over hetzelfde thema: recycleren.

Bezoek aan recyclagepark

Vacature voor een educatief medewerker - scholen- en vrijwilligerscoach

Interza en Incovo - 22 December 2020

Incovo en Interza hebben een zeer uitgebreide samenwerking met scholen, verenigingen en met meer dan 800 vrijwilligers die zich inzetten voor een propere gemeente. Voor de aansturing, uitbouw en vernieuwing van de educatieve en vrijwilligerswerking zijn we op zoek naar een halftijdse educatieve medewerker.