Ga verder naar de inhoud

De oude restafvalzakken nemen we niet meer mee!

Toch nog overschot? Breng ze binnen tussen 1 en 30 september bij je recyclagepark of gemeentehuis, samen met het volledig ingevulde formulier:

FORMULIER VOOR INCOVO

FORMULIER VOOR INTERZA

Nieuws

Hier lees je de laatste nieuwtjes over aanpassingen in de dienstverlening, een speciale actie, een herinnering...

De mobiele recyclageparken zijn terug!

Interza en Incovo - 09 September 2021

Van 27 september tot en met 7 oktober gaan we terug op pad met de mobiele recyclageparken.

Een mobiel wat? Met een vrachtwagen en een ophaalwagen strijken we telkens anderhalf uur neer in bepaalde wijken, waarvan we weten dat de bewoners moeilijk de weg vinden naar het recyclagepark, dikwijls omdat ze geen auto hebben. Dankzij de mobiele recyclageparken wordt er beter gesorteerd en minder gesluikstort.

Inzamelkubus fr

De nieuwe Bebat inzamelkubus

Interza en Incovo - 19 July 2021

Batterijen inzamelen wordt nu nog veiliger en duurzamer. De nieuwe inzamelkubus speelt vanaf nu de hoofdrol bij het verzamelen en binnenbrengen van je lege batterijen.

Afvalzak

Oude restafvalzakken omruilen in september

Interza en Incovo - 14 July 2021

De 'oude' restafvalzakken kan je nog gebruiken tot 31 augustus 2021. Vanaf 1 september nemen we enkel nog de nieuwe restafvalzakken mee. Tijdens de maand september kan je je overschot aan restafvalzakken nog binnenbrengen voor terugbetaling.

Valumat

Recycleer je oude matras!

Interza en Incovo - 23 June 2021

Sinds dit jaar kan je je afgedankte matras gratis binnenbrengen op het recyclagepark. Vanaf 1 juli worden de matrassen ook overal gerecycleerd.

IMG 20210427 145640

Mijn tuin is koel! En de jouwe?

Interza en Incovo - 22 June 2021

De uitdagingen die het klimaat aan onze tuinen stelt zijn er niet minder op geworden en uiteraard willen we allemaal dat onze tuin dat kleine ideale paradijs is en blijft. Hoe pak je dat aan? Ons webinar zet je met plezier op weg!


Anda loser

Wees Mayo-Nice voor het milieu

Interza en Incovo - 09 June 2021

Wees Mayo-Nice voor het milieu en recycleer je koelkast. Breng defecte elektrische of elektronische apparaten naar je recyclagepark.

Reglement

VACATURE ADMINISTRATIEF BEDIENDE - HULPBOEKHOUDER (deeltijds)

Interza en Incovo - 02 June 2021

Wij zijn voor de administratieve zetel van Incovo in Vilvoorde op zoek naar een deeltijds administratief bediende - hulpboekhouder die onder de verantwoordelijkheid van de coördinator financiën taken binnen de boekhouding op zich neemt. Indiensttreding is voorzien vanaf 1 september 2021.

Algemene vergadering juni 2021

Incovo - 01 June 2021

Heb jij interesse om die mee te volgen? Geef dan een seintje via info@incovo.be

VACATURE Jobstudent monitoring straatvuilnisbakken

Interza en Incovo - 31 May 2021

Om een correct vuilnisbakkenbeleid te voeren, is het heel belangrijk om te weten welke vuilnisbakken te weinig, ‘gemiddeld’ of net heel veel gebruikt worden, waar het meeste huisvuil wordt gesluikstort,... Daarom organiseren Incovo en Interza elk jaar een monitoring van de straatvuilnisbakken, en dat in de gemeentes Kraainem, Machelen, Zemst, Meise, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wezembeek-Oppem en Zaventem.

Voor de monitoring van 2021 zijn wij nog op zoek naar 2 jobstudenten, die zich kunnen vrijmaken tussen 16 augustus en 12 september 2021.

Wij zoeken collega's: een administratief coördinator en een medewerker klanten & communicatie

Interza - 21 April 2021

Samen met alle inwoners werkt Interza als geëngageerde organisatie aan een mooiere en duurzame woonomgeving. “Samen voor minder afval, wij helpen u” is daarom onze baseline.

Voor de administratieve zetel in Zaventem zoeken wij

1 Administratief coördinator
1 Medewerker klanten & communicatie


Zakken april 2021

De nieuwe restafvalzakken in vraag en antwoord

Interza en Incovo - 02 April 2021

Sinds 1 april zijn onze nieuwe restafvalzakken te koop in de winkel. Wat moet je allemaal weten over deze zakken?

Kalender NL

Deel 2 kalender

Interza - 08 March 2021

Hou je brievenbus extra goed in de gaten de komende twee weken want de post brengt je nieuwe afvalkalender. In de kalender staat essentiële informatie over de nieuwe openingsuren op de recyclageparken en de nieuwe sorteerregels die gelden vanaf 1 april. Woon je in Zaventem? Check dan zeker of je de juiste kant van de kalender bekijkt: de stratenlijst zit in het midden.