Ga verder naar de inhoud
Home

Samen voor minder afval, wij helpen u

In tien gemeenten in de Vlaamse rand rond Brussel verzorgen Incovo en Interza een vlotte ophaling, inzameling en verwerking van het afval en zwerfvuil.

Wat is er gewijzigd aan de website?

Incovo en Interza zijn 2 aparte afvalintercommunales, maar we werken heel veel samen.

Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen en hebben we ook een gemeenschappelijke website gemaakt.

Geen nood, je krijgt net zoals altijd de voor jou relevante informatie te zien. Het enige wat je daarvoor moet doen is jouw adres invoeren van zodra er naar gevraagd wordt. Je computer onthoudt dat, en dan zit je sowieso altijd juist!

ophaalwagen

Nieuws van Interza en Incovo

20200427 Helmut

Afvalintercommunale Interza zoekt hoofd-mechanieker

Interza - 02 March 2021

Intercommunale Interza is verantwoordelijk voor de ophaling van het afval in de gemeenten Zaventem, Steenokkerzeel, Kampenhout, Wezembeek-Oppem en Kraainem. Dagelijks gaan er twintig vrachtwagens en bestelwagens de baan op.
Via de samenwerking met Incovo bedraagt het totale wagenpark rond de 50 voertuigen. Voor de werkplaats waarin alle voertuigen worden onderhouden, zoekt Interza een verantwoordelijke hoofdmechanieker.

20210211 zakasbakje close up peuken pocket

Propere rokers

Interza en Incovo - 17 February 2021

Wist je dat Interza en Incovo via handelaars en winkels zakasbakjes verkopen? Voor amper 2,5 euro ben je de trotse bezitter van zo’n superhandig asbakje. En ook de handelaar verdient er iets aan!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.