Ga verder naar de inhoud

Word Waste Watcher en verminder je afval!

Interza en Incovo - 05 October 2021

Wil jij ook graag minder geld uitgeven aan afval? Schrijf je in voor onze Waste Watcher-reeks, een inspirerende uitwisseling rond afvalpreventie.

Een Waste Watcher zet zijn afvalzak op dieet. Door goed op te letten in de winkel, de voorraad- en de koelkast in de gaten te houden en perfect te sorteren, heeft een Waste Watcher nog maar heel weinig afval.

Herken jij je daarin? Wil je graag minder voeding en grondstoffen verspillen? Wil je graag minder geld uitgeven aan afval? Wij dagen je uit en helpen je!

Sluit je aan bij de ‘Waste Watchers’! We komen opnieuw drie keer samen voor een inspirerende uitwisseling.

Wanneer?

  • maandag 25 oktober 2021,
  • maandag 29 november 2021 en
  • maandag 17 januari 2022

telkens van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar? Incovo, Cyriel Buyssestraat 5, 1800 Vilvoorde

Schrijf je in vóór donderdag 21 oktober!

Interzakleur

Nieuws van Interza en Incovo

Asbestbeest 2

Ophaling aan huis van asbest breidt uit

Interza en Incovo - 11 May 2022

Incovo en Interza breiden de ophaling aan huis van asbesthoudend materiaal uit. Met de subsidies van Ovam kan je nu tot zes asbestpakketten per adres laten ophalen. Voortaan kunnen ook erkende verenigingen hiervan genieten.
In de voorbije jaren haalden Incovo en Interza samen al bijna 1000 asbestzakken op, goed voor 450 ton veilig geborgen asbest.

IMG 1215

Interza en Incovo huldigen op 1 mei meer dan 700 zwerfvuilvrijwilligers in Plantentuin Meise

Interza, Incovo en Grimbergen - 28 April 2022

Tien jaar terug werd de eerste Propere Burger aangesteld. Vandaag tellen Incovo en Interza samen maar liefst meer dan 2100 vrijwilligers. Goed voor 5000 zakken opgeruimd zwerfvuil per jaar! Op 1 mei huldigen we onze Propere Burgers op een groot bedankingsmoment in de Plantentuin van Meise.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.