Ga verder naar de inhoud

Word Waste Watcher en verminder je afval!

Interza en Incovo - 05 October 2021

Wil jij ook graag minder geld uitgeven aan afval? Schrijf je in voor onze Waste Watcher-reeks, een inspirerende uitwisseling rond afvalpreventie.

Een Waste Watcher zet zijn afvalzak op dieet. Door goed op te letten in de winkel, de voorraad- en de koelkast in de gaten te houden en perfect te sorteren, heeft een Waste Watcher nog maar heel weinig afval.

Herken jij je daarin? Wil je graag minder voeding en grondstoffen verspillen? Wil je graag minder geld uitgeven aan afval? Wij dagen je uit en helpen je!

Sluit je aan bij de ‘Waste Watchers’! We komen opnieuw drie keer samen voor een inspirerende uitwisseling.

Wanneer?

  • maandag 25 oktober 2021,
  • maandag 29 november 2021 en
  • maandag 17 januari 2022

telkens van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar? Incovo, Cyriel Buyssestraat 5, 1800 Vilvoorde

Schrijf je in vóór donderdag 21 oktober!

Interzakleur

Nieuws van Interza en Incovo

20120821 correct containers glas PK

Dienstverlening Interza komende vrijdag gedeeltelijk verstoord door syndicale acties openbare sector. Glasophaling Wezembeek-Oppem deels uitgesteld.

Interza - 08 March 2023

Komende vrijdag 10 maart wordt er syndicale actie gevoerd tegen het regeringsbeleid voor de openbare sector. De dienstverlening van Interza zal hierdoor mogelijk deels verstoord worden.

Momenteel lijkt het erop dat alle recyclageparken geopend zullen zijn en dat ook de meeste afvalophalingen zullen doorgaan zoals gepland. De glasophaling in Wezembeek-Oppem wordt alvast gedeeltelijk verplaatst naar dinsdag 14 maart!

Eventuele last minute verstoringen zullen onmiddellijk op de website en facebookpagina worden geplaatst.


Restafval incovo

Dienstverlening vrijdag 10 maart gedeeltelijk verstoord door syndicale acties openbare sector

Incovo - 08 March 2023

Komende vrijdag 10 maart wordt er syndicale actie gevoerd tegen het regeringsbeleid voor de openbare sector. De dienstverlening van Incovo zal hierdoor mogelijk deels verstoord worden.
Momenteel lijkt het erop dat alle recyclageparken geopend zullen zijn en dat ook de meeste afvalophalingen zullen doorgaan zoals gepland.
Eventuele last minute verstoringen zullen onmiddellijk op de website en facebookpagina worden geplaatst.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.