Ga verder naar de inhoud

Word Waste Watcher en verminder je afval!

Interza en Incovo - 05 October 2021

Wil jij ook graag minder geld uitgeven aan afval? Schrijf je in voor onze Waste Watcher-reeks, een inspirerende uitwisseling rond afvalpreventie.

Een Waste Watcher zet zijn afvalzak op dieet. Door goed op te letten in de winkel, de voorraad- en de koelkast in de gaten te houden en perfect te sorteren, heeft een Waste Watcher nog maar heel weinig afval.

Herken jij je daarin? Wil je graag minder voeding en grondstoffen verspillen? Wil je graag minder geld uitgeven aan afval? Wij dagen je uit en helpen je!

Sluit je aan bij de ‘Waste Watchers’! We komen opnieuw drie keer samen voor een inspirerende uitwisseling.

Wanneer?

  • maandag 25 oktober 2021,
  • maandag 29 november 2021 en
  • maandag 17 januari 2022

telkens van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar? Incovo, Cyriel Buyssestraat 5, 1800 Vilvoorde

Schrijf je in vóór donderdag 21 oktober!

Interzakleur

Nieuws van Interza en Incovo

20231106 Nieuwe glasbollen

Nieuwe glasbollen voor properder buurten

Incovo - 06 November 2023

Na 20 jaar dienst hebben de glasbollen hun werk meer dan gedaan, en dat was er ook aan te zien. Daarom worden alle glasbollen vervangen door nieuwe exemplaren. In de komende maanden worden die over de volledige intercommunale uitgezet. In Londerzeel en Meise zijn de eerste exemplaren al in het straatbeeld te zien.

Week van het afvalteam 2023 liggend A4 Incovo

Wel actie, geen cinema!

Interza en Incovo - 12 September 2023

Van 13 tot 19 november loopt in Vlaanderen de week van het afvalteam.

Tijdens die week zetten we het ganse team in de bloemetjes door onze dankbaarheid en respect te tonen voor het werk dat ze verzetten. Niet alleen afvalophalers en de recyclageparkwachters, maar ook alle andere medewerkers die achter de schermen voor je klaar staan.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.