Ga verder naar de inhoud

Vacature voor een educatief medewerker - scholen- en vrijwilligerscoach

Interza en Incovo - 22 December 2020

Incovo en Interza hebben een zeer uitgebreide samenwerking met scholen, verenigingen en met meer dan 800 vrijwilligers die zich inzetten voor een propere gemeente. Voor de aansturing, uitbouw en vernieuwing van de educatieve en vrijwilligerswerking zijn we op zoek naar een halftijdse educatieve medewerker.

Functie-omschrijving

  • Je gaat samenwerkingen aan met intermediaire organisaties en scholen rond afval, milieu en zwerfvuil
  • Je begeleidt leerkrachten en vrijwilligers in activiteiten rond afval en zwerfvuil
  • Je bent het contactpunt voor externe organisaties die rond dezelfde thema’s werken
  • Je bouwt een educatief aanbod uit op maat van de diverse doelgroepen
  • Je bent een luisterend oor voor de honderden zwerfvuilvrijwilligers “propere burgers” en zoekt mee naar oplossingen voor de problemen die ze aankaarten
  • Je ondersteunt de vrijwilligerswerking en alle acties om meer mensen hiervoor aan te spreken
  • Je ondersteunt het team zwerfvuil en sluikstort in communicatieve en participatieve acties, via campagnes, facebook, aanwezigheid op evenementen, ...


Bezoek aan recyclagepark

Nieuws van Interza en Incovo

20230508 Raad van Bestuur trekt de handschoenen aan

Bestuur van Incovo trekt de werkhandschoenen aan

Incovo en Grimbergen - 12 May 2023

De raad van bestuur van Incovo vergadert maandelijks over het reilen en zeilen van de afvalintercommunale, actief in de gemeenten Vilvoorde, Machelen, Zemst, Meise, Londerzeel en Grimbergen. De raad bestaat uit gemeenteraadsleden van de aangesloten gemeenten die binnen Incovo tot een gezamenlijk beleid rond afval komen.

Bij verschillende bestuurders bestond al langer de vraag om eens ingeschakeld te worden in de dagelijkse afval-activiteiten.

IMG 7777

Vijf jaar versterkt zwerfvuil- en sluikstortbeleid

Interza - 07 April 2023

Vijf jaar geleden gingen Incovo en Interza de uitdaging aan. Met de steun van het Vlaamse initiatief de Mooimakers bouwden Incovo en Interza gezamenlijk een gespecialiseerd team rond zwerfvuil en sluikstort op. Gaandeweg namen ze steeds meer opdrachten van de gemeenten over.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.