Ga verder naar de inhoud

Propere rokers

Interza en Incovo - 17 February 2021

Wist je dat Interza en Incovo via handelaars en winkels zakasbakjes verkopen? Voor amper 2,5 euro ben je de trotse bezitter van zo’n superhandig asbakje. En ook de handelaar verdient er iets aan! Gedraag je als een propere roker, en mik nooit meer je sigarettenpeuk op de grond. Het milieu zal je dankbaar zijn!
Het weggooien van peuken op de grond of in de riool kan je een GAS-boete van minimaal 50 euro kosten. Met het zakasbakje ben je overal gerust!
Verkoopt je favoriete winkel of dagbladhandel nog geen zakasbakjes? Laat hem contact opnemen met Incovo of Interza (vragen naar Marijke). Wij leveren ook de zakasbakjes in kleinere hoeveelheden. Een win-winsituatie!

20210211 zakasbakje close up peuken pocket

Nieuws van Interza en Incovo

20200427 Helmut

Afvalintercommunale Interza zoekt hoofd-mechanieker

Interza - 02 March 2021

Intercommunale Interza is verantwoordelijk voor de ophaling van het afval in de gemeenten Zaventem, Steenokkerzeel, Kampenhout, Wezembeek-Oppem en Kraainem. Dagelijks gaan er twintig vrachtwagens en bestelwagens de baan op.
Via de samenwerking met Incovo bedraagt het totale wagenpark rond de 50 voertuigen. Voor de werkplaats waarin alle voertuigen worden onderhouden, zoekt Interza een verantwoordelijke hoofdmechanieker.

Kunstwerken van winnaars prijken op de ophaalwagens

Incovo - 02 February 2021

Sinds begin dit jaar rijden een aantal gepimpte ophaalwagens door de straten van de Incovogemeentes. Ze zijn bestickerd met kunstwerken van inwoners of jongeren die school lopen in één van de vijf gemeentes waarvoor Incovo werkt. Alle kunstwerken gaan over hetzelfde thema: recycleren.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.