Ga verder naar de inhoud

"Hoe zal ik het zeggen?"

- 22 December 2021

Incovo werkte met veel plezier mee aan het tv-programma 'Hoe zal ik het zeggen?'. Annelore zet haar vuilzakken steevast te vroeg buiten, tot grote ergernis van haar vriend Yannick...

Yannick ergerde zich aan zijn vriendin, die steevast de afvalzakken te vroeg buiten zet. Soms was de ophaalwagen nog maar de straat uit of er stond alweer een nieuwe zak buiten. Annelore wil niet dat de zakken binnen staan te stinken, maar Yannick vindt dat toch gênant tegenover de buren. Dus deed hij een beroep op de tv-makers van 'Hoe zal ik het zeggen?'.

Hoe zal ik het zeggen

Nieuws van Interza en Incovo

Week van het afvalteam 2022 Incovo

IN VLAANDEREN DRAGEN WE TOPSPORTERS OP HANDEN. OOK HET AFVALTEAM DOET DAGELIJKS AAN TOPSPORT!

- 07 November 2022

Van 14 tot 22, november vindt al voor de zevende keer de Week van het Afvalteam plaats. Dan worden alle afvalteams in Vlaanderen in de bloemetjes gezet: de afvalophalers, de recyclageparkbeheerders, de collega’s van het onthaal en achter de schermen,… Want zeg nu zelf: hoe zou de wereld er uitzien zonder al die mensen?

Goed aangeboden andere 3909

Tot een kwart minder restafval door de gft-container

Incovo - 02 November 2022

In januari voerden we de gft-container in voor onze gemeentes. Het succes was groter dan verhoopt: maar liefst 19 000 gezinnen bestelden ondertussen een container voor keuken- en tuinafval.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief lees je alles wat je moet weten over Interza en Incovo en blijf je op de hoogte van speciale acties, uitzonderlijke ophalingen of sluitingsdagen van onze recyclageparken.