Ga verder naar de inhoud

Kringloopwinkel

Koop tweedehands en win.

Haal alles uit de kast en win.

Koop tweedehands in de Kringwinkel

Op zoek naar degelijke, originele en goedkope tweedehands spullen? Ga eens kijken in de bijna honderd kringloopwinkels en Kringwinkels in Vlaanderen en Brussel. Alles wat je in huis of tuin nodig hebt, kan je daar voor een prikje op de kop tikken. Het aanbod verandert voortdurend, want meermaals per dag worden "nieuwe" goederen in de winkel geplaatst.

Inwoners van Londerzeel en omstreken kunnen bij Cirkels terecht, de Kringwinkels van Ecoso.

Wie kringt, die wint

Breng je spullen naar de Kringwinkel en win door te besparen op afval.

Heb je spullen die je niet meer gebruikt en die een tweede leven verdienen? Je kan herbruikbare spullen gratis naar de Kringwinkel brengen, naar de kringloopcontainer op het recyclagepark, of ze gratis laten ophalen. De Kringwinkel sorteert alles in een maatwerkplaats, maakt de spullen verkoopsklaar, en verkoopt ze aan sympathieke prijzen.

Haal Alles Uit De Kast

Jij hebt spullen die je niet meer gebruikt, je collega vast ook, de families van de kinderen op de school en jouw vrienden van de vereniging ook! Maar niet iedereen vindt tijd om naar de Kringwinkel of het recyclagepark te gaan.

Organiseer een Haal-alles-uit-de-kast-inzameling en verzamel al die spullen bij jou op het bedrijf, op de vereniging of op school, en help iedereen om z'n kasten op te ruimen. De Kringwinkel haalt na de inzameling alles op.

Haal Alles Uit De Kast